Bloodbound

BLOODBOUND

10 NOVEMBER: STOCKHOLM | NALEN KLUBB

BOKA BILJETT

11 NOVEMBER: GÖTEBORG | MUSIKENS HUS

BOKA BILJETT

Svensk power metal-institution ger sig ut på vägarna med sitt tidlösa heavy metal-ös – med stopp i våra största städer.

Bollnäs-orkestern Bloodbound har hållit den räta heavy metal-linjen sedan grundandet 2004. Bandmedlemmarna har uppträtt i corpse paint och det har ibland langats fram låttexter som gräver djupt ner i det kompakta mörkret. Men black metal-lånen till trots så pysslar gänget i själva verket med den sortens riviga, lättillgängliga och gedigna power metal som band som Helloween och Hammerfall har dragit lans för.

Bloodbound drar en liknande lans, och det med besked. Bandets framåtlutade metal i full galopp är ingenting annat än magisk rockextas, som paradoxalt nog framstår som både okomplicerad och sammansatt. De episka, melodiska och fantasybetonade mastodont-symfonierna tar med publiken på en resa till fjärran sagovärldar fyllda med allt av magi och medeltida folklore.

Om biljettköp till Bloodbound:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.
Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Nalen Klubb | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 350 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Musikens Hus | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 350 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter