Blaue Blume

Blaue Blume
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Danska Blaue Blume plockar russinen ur musikkakan och hämtar inspiration från bland andra The Smiths, Genesis, Roxy Music och Nina Simone. Resultatet blir något som du kan placera mittemellan Cocteau Twins och Wild Beasts i din favoritplaylist.

Efter att ha fått uppmärksamhet från musikmedia och bloggar runt om i Europa för ”On New Years Eve” – deras första låt på Soundcloud – har Blaue Blume fortsatt att klättra uppåt. Förra årets släpptes debutalbumet ”Syzygy”, som bland annat hyllades av Noisey.

Med ”Syzygy” i ryggen uppträdde Blaue Blume på Where’s The Music? i Norrköping tidigare i år och i somras spelade de på bland annat Roskilde. Nu återvänder de drömska danskarna till Sverige för en spelning i Stockholm.

Om biljettköp till Blaue Blume:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor