Blackwater Holylight

BLACKWATER HOLYLIGHT

Support: Iron Jinn

31 OKTOBER: STOCKHOLM | BAR BROOKLYN

BOKA BILJETT

Fyra musiker från Portland kommer med skrämmande vacker stonerrock till nordligare breddgrader.

Kvartetten Blackwater Holylight spelar fram det sköna och otäcka. Kalla det heavy psych eller stonerrock. Intagande är det hur som helst, soundet sköljer som långsamma, mörka ljudvågor mot hörselsinnet. Här återfinns element ur psykedelisk 60-talsmusik, doom, showgaze, drömsk pop och bluesrock. Tillsammans blir delarna en skrämmande vacker helhet. Bandet vaggar in en i ett slags falsk trygghet med sina metodiska och melodiska kompositioner, där under vilar alltid mörkret och skräcken – och stundom bubblar den upp till ytan.

Fyra vänner från Portland startade Blackwater Holylight 2016 och redan 2018 landade debutalbumet, efter att Kalifornien-labeln RidingEasy Records hade sajnat dem. Nu kommer de till Sverige och de tar med sig holländska Iron Jinn, som även de grottar i tung rock med svärmiska tendenser.

Om biljettköp till Blackwater Holylight:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Bar Brooklyn | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Iron Jinn
  Biljettpris: 250 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter