Black Midi

Black Midi
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Hemlighetsmakeri, stök och komplex postpunk är tre signum för Black Midi – ett av Storbritanniens just nu mest hajpade band. Fenomenet har skapat uppståndelse, rivit en och annan bar och jämförts med ynglingarna Shame.

Musiken finns knappt tillgänglig, i stället handlar allt om de där omtalade spelningarna som utspelar sig i allt för små källare. Ordet sprids från en musikälskare till en annan, och alla är eniga: Det här kan vara ett av de bästa livebanden just nu.

Trots att Black Midi knappt delat med sig av musiken talar det mesta för att fenomenet kommer spridas. Kanske också just därför. Sällan har musik känts så efterlängtad som när du måste vara på plats för att ta del av den.

Om biljettköp till Black Midi:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor