black midi

black midi | Debaser, Stockholm | 15 augusti

Support: Boko Yout

BOKA BILJETT

CIRKATIDER:
Öppnar 18.30
Support: Boko Yout Ca 19.30
Black Midi Ca 20.30

black midi håller på att skaffa sig en särställning på rockscenen. De är samtidigt både kaotiskt komplexa och väldigt direkta. Bakom den komplexa ytan och alla knasiga infall döljer sig något så enkelt som ett enormt sväng, som greppar tag på bara ett ögonblick.

Med rastlösheten som drivkraft har black midi fått upp farten ordentligt efter pandemins ofrivilliga fartsänkning. 2021-års ”Cavalcade” – uppföljaren till den tokhyllade debutskivan ”Schlagenheim” – tog 18 månader att spela in. Nya ”Hellfire” sattes ihop på bara ett halvår.

På ”Hellfire” har perspektivet i berättandet flyttats från tredje till första person. Men den bygger fortfarande på berättelser om och av skurkar, outsiders och tvivelaktiga personligheter. Det är svårt att veta om du ska skratta eller bli förskräckt då du djupdyker ner i texterna. Däremot behöver du aldrig tvivla på hur du ska förhålla dig till musiken på ”Hellfire” – återigen är det bara att kapitulera inför black midis otyglade genialitet.

”Hellfire” släpps 15 juli. En månad senare ställer black midi till med en av sommarens garanterat svettigaste konserter på Debaser.

Om biljettköp till black midi:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim och Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor