Björk

Björk
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Artisten och multikonstnären Björk kommer till Sverige med Cornucopia, en teatralisk show där det akustiska och digitala skakar hand. Den vida hyllade isländska artisten spelar 8 december i år i Ericsson Globe.

Med utgångspunkt i Björks senaste album, ”Utopia” har Cornucopia kallats för Björks mest genomarbetade scenshow hittills. Det är hennes första produktion som skapats tillsammans med ett stort team av konstnärer och teaterarbetare.

Cornucopia innovativa och unikt designade surround sound-scenen fylls av en isländsk 50-personskör, den tongivande flöjtseptetten Viibra, en harpist, slagverk, elektronik och ett antal skräddarsydda instrument, med digitala visuals skapade av mediekonstnären Tobias Gremmler och scendesign av Chiara Stephenson. Björk spelar själv från en specialbyggd reverbkammare som efterliknar hur hon spelar in sin röst. De specialsydda scenkläderna är skapade av Balmain.

Cornucopia debuterade på The Shed i New York City och fick fantastiska recensioner, och Rolling Stone Magazine som kallade showen “ett spektakel av banbrytande ljud och bilder”.

Om biljettköp till Björk:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor