Bien-Aimé Baraza

BIEN-AIMÉ BARAZA

22 MARS: UPPSALA | UPPSALA KONSERT & KONGRESS

BOKA BILJETT

Bien-Aimé Baraza, allmänt känd som Bien, har befäst sin status som en global musiksensation. Den Grammybelönade låtskrivaren, musikern och sångaren har redan satt en outplånlig prägel på musikbranschen. I över 15 år har Bien varit en integrerad del av det globalt hyllade bandet Sauti Sol.

2021 startade Bien sin solokarriär med EPn “Bald Men Love Better”, som gav upphov till sommaren 2021:s östafrikanska anthem, med över 12 miljoner streams på Youtube.

År 2022 blev Bien den första östafrikanska artisten någonsin att hamna på Storbritanniens AfroBeatlista med sin låt ”My Baby” och i november släpper han det efterlängtade soloalbumet ”Alusa: Why Are You Topless?”.

Om biljettköp till Bien-Aimé Baraza:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Uppsala Konsert & Kongress | Uppsala

    Insläpp:

    Biljettpris: 290 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år

    Biljetter Biljetter