Be’lakor

BE’LAKOR

Special guests: Hiraes

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

Melbourne-kvintetten och mörkermästarna tar sin rykande och melodiska death metal till de nordliga breddgradernas Sverige.

Äntligen återvänder det australiensiska metalbandet Be’lakor till Europa. Den kommande turnén gör bland annat tunga nedslag på storfestivalerna Wacken Open Air och Summer Breeze Festival. 13 augusti kommer Be’lakor till Stockholm för en konsert på Nalen Klubb.

Med ett namn taget från Warhammer-spelen har mörkermästarna från ”down under” underkuvat världen med sin melodiska death metal. Melbourne-kvintetten bildades för nästan 20 år sedan och har sedan dess serverat en death metal djupt inspirerad av The Gothenburg Sound – lika obevekligt hård och kuslig, som melodiskt vacker.

Bandets femte albumet ”Coherence” släpptes 2021 och är ytterligare ett slag för deras tekniskt drivna och progressiva metal. Ljudbilden är större än livet själv, med rent demoniska kvaliteter.

Om biljettköp till Be’lakor:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor