Behemoth

BEHEMOTH

Special guests: Testament

15 JULI: MALMÖ | SLAGTHUSET

BOKA BILJETT

16 JULI: UPPSALA | PARKSNÄCKAN

BOKA BILJETT

Ikoniska Behemoth åker ut på ’O Father O Satan O Svmmer Tour 2024’ och gör två stopp i Sverige. Har du ännu inte upplevt Behemoth live så är det dags nu. Förvänta dig en spektakulär och rykande varm show.

Behemoth i allmänhet och Adam ”Nergal” Darski har i synnerhet stångats med den katolska kyrkan i hemlandet Polen i årtionden. Behemoth och Nergal har inte mycket för institutionaliserad religion. Och Nergal har fått betala priset med rättegångar gällande brott mot landets blasfemilagar.

Utöver allt det där serverar bandet sin kritik till sprakande blackend death metal. Med sådan tyngd och lidelse att själva påven antagligen inte kan motstå att headbanga lite så där i smyg. När de kommer till Sverige har de dessutom med sig Bay Area-ikonerna Testament som special guests. Pionjärer som gjort sig kända som evigt trogna thrash metal-soundet, men som även tillfört progressiva metal-element i sin musikmix.

Om biljettköp till Behemoth:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Slagthuset | Malmö

  Insläpp:

  Special guests: Testament
  Biljettpris: 550 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter
 • —Parksnäckan | Uppsala

  Insläpp:

  Special guests: Testament
  Biljettpris: 595 kr + avgifter
  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter