Beast in Black + Gloryhammer

BAEST IN BLACK + GLORYHAMMER

Special guests: Brothers Of metal

10 JANUARI: STOCKHOLM | FRYSHUSET ARENAN

BOKA BILJETT

Melodisk och magisk power metal i form av Beast in Black och Gloryhammer kommer för att förtrolla Sverige och Stockholm.

Med hypermelodisk metal, synthsväng och hookar förflyttar Beast in Black sin publik till en fantasivärld doppad i cyberpunk, sci-fi och fantasy. Aldrig någonsin är power metal så kul som med denna finska och livfulla kvintett.

Beast in Black delar huvudakts-äran med kollegorna Gloryhammer, med medlemmar från Skottland och Schweiz. Med melodisk power metal och Alestorm-sångaren Christopher Bowes som anförare förvandlar bandet scenen till en fantasyvärld höljd i dimma – fylld av magi, mystik och episk eskapism.

Den mäktiga bandduon till huvudakt låter svenska power metal-och vikingahären Brothers of Metal värma upp publiken med sin tvättäkta metal.

Om biljettköp till Beast in Black och Gloryhammer:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Fryshuset Arenan | Stockholm

  Insläpp:

  Support: Brothers Of Metal
  Biljettpris: 460 kr + avgifter
  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter