Battle Beast

Battle Beast

2 MARS: UPPSALA | KATALIN

INSTÄLLT

3 MARS: GÄVLE | GASKLOCKORNA

INSTÄLLT

4 MARS: GÖTEBORG | BREWHOUSE

INSTÄLLT

5 MARS: HELSINGBORG | THE TIVOLI

INSTÄLLT

INSTÄLLDA KONSERTER
Tyvärr har Battle Beast tvingats ställa in sin turné i Sverige och Norge. Notera att vi på FKP Scorpio endast kan återlösa biljetter som sålts efter det att vi tog över konserterna från den tidigare arrangören TADC.

Alla biljettköpare för mer info via mail.

Battle Beast slog igenom 2010 när de vann den stora tävlingen Wacken Metal Battle där tusentals band från hela världen deltog. Sedan dess har de släppt storsäljande album som ”Bringer of Pain” och ”Unholy Savoir”, vunnit Emma Gaala-priser inom kategorin ”Årets Metalalbum” och bandets musik har streamats mer än 200 miljoner gånger världen över.

Det finska bandet är känt för sina energiska shower, sina medryckande refränger och sitt konstiga sinne för humor. De har turnerat outtröttligt sen de bildades i Helsingfors 2008 och nu är ”party powermetal”-sextetten redo för ännu en turné tillsammans med Noora Louhimo, en av de främsta frontkvinnorna i metalvärlden.

Om biljettköp till Battle Beast:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor