Band of Skulls

Band of Skulls
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Hade tillkomsten av ett band varit en boxningsmatch hade den kunnat beskrivas som att tvåhundra kilo tungviktsblues och trehundra pannor indierock gick en match i ett garage och ur ringen som segrare steg Band of Skulls. Den trio varav två är sångare och alla tre låtskrivare som tog sin form i Southhampton för drygt ett decennium sedan har aldrig låtit skarpare och mer medryckande än vad de gör på den nya plattan “By Default”.

Det finns ett avgörande ögonblick i Band of Skulls berättelse som visar att de menar allvar. När bandet var i USA för att slutföra arbetet med vad som skulle bli deras debutalbum “Baby Darling Doll Face Honey”, gav de sig ut på sin första USA-turné. Men det var inga snabba stopp i New York och Los Angeles och sedan tillbaka hem; i stället valde gruppen att spela i varje stad de hittade, tills de hade spelat sig genom hela kontinenten. De satsade allt på ett kort; hade bandet inte slagit igenom med sin turné skulle allt vara över. Men så blev det inte – det blev snarare startskottet för något grandiost.

Om biljettköp till Band of Skulls:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor