Axel Flóvent

Axel Flóvent
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Axel Flóvent fick en flygande start på karriären då titelspåret från debut-EP:n ”Forrest Fires” fick en enorm spridning. Därefter har han hyllats och uppmärksammats på bland annat musikbranschmässorna South by Southwest i Austin, nederländska Eurosonic och på Where’s the Music? i Norrköping.

Med sitt känsliga anslag, som ofta toppas av luftiga popharmonier, skapar Axel Flóvent stor folkmusik med små medel. I fokus står hans uttrycksfulla röst, som ögonblickligen greppar tag och guidar lyssnarna genom höjdare som ”City Dream” och ”Your Ghost”.

Någonstans i Axel Flóvents musik anas hans uppväxt i den lilla isländska fiskebyn Husavik, som har endast 2000 invånare. Men den nya EP:n ”Youthful Hearts”, som släpps i oktober, är även märkta av Axels 18 månader i Nederländerna och hans nuvarande hemstad Brighton. Det är en samling låtar som spänner hela vägen från nyförälskelse till den tomhet som uppstår då samma förälskelse har slocknat och dött.

Om biljettköp till Axel Flóvent:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor