Author & Punisher

Author & Punisher

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Author & Punisher har under de senaste åren kommit att bli ett av de mest innovativa och inflytelserika namnen inom på den industriella och experimentella musikscenen. Bakom projektet står trummisen och ljudkonstnären Tristan Shone.

Shone är känd för att bygga sina egna instrument, ofta av återvunna material som stålplåtar och hydrauliska system, vilket ger hans musik en unik ljudbild och estetik. Han använder även avancerad teknologi för att manipulera ljudet i realtid, vilket gör hans liveuppträdanden till en upplevelse utöver det vanliga.

Musikaliskt sett är Author & Punisher en hybrid av olika genrer som industri, drone och ambient. Musiken är ofta tung och dunkande, men på samma gång även melodiös och atmosfärisk.

Author & Punisher har släppt ett antal hyllade album, inklusive “Ursus Americanus” (2012), “Melk En Honing” (2015) och “Beastland” (2018). Shone har även turnerat flitigt i både USA och Europa och har uppträtt på festivaler som Roadburn, Roskilde och SXSW.

Kvällens support är Statiqbloom aka Fade Kainer. Med bas i Berlin skapar han noisig techno, som live toppas av tunga, industriella rytmer och distade vocals.

Om biljettköp till Author & Punisher:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor