Aoife O’Donovan

Aoife O’Donovan
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Då den amerikanska singer/songwritern Aoife O’Donovan 2013 solodebuterade med albumet ”Fossils” var det till ljudet av ovationer från bland andra The New York Times, Rolling Stone och The Guardian, som utsåg Aoife till ”next Americana celebrity”.

Nu var Aoife O’Donovan i och för sig redan ett aktat namn på americanascenen. Som sångerska i gruppen Crooked Still hade hon rönt stora framgångar med 2010-års fantastiska album ”Some Strange Country”. Men som soloartist var det en helt ny sida av artisteriet som visades upp.

2016 släppte Aoife O’Donovan den efterlängtade uppföljaren ”In The Magic Hour”, varifrån ”Porch Light” och ”Stanley Park” blivit två givna favoriter för fans av hudnära, välkomponerad americana.

Om biljettköp till Aoife O’Donovan:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor