Angel

Angel
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Uppväxt i en musikerfamilj var karriärsvalet inte särskilt svårt. Faktum är att Sirach Charles – Angel – hade turnerat över hela Storbritannien tillsammans med sina syskon som The Charles Family redan innan han blev tonåring. Men det var då och nu är nu.

Ifall vi snabbspolar framåt så är Angel ett av de hetaste namnen på den brittiska urbandscenen. I bagaget har låtskrivaren, producenten och multiinstrumentalisten Angel hits skrivna åt bland andra grimelegendarerna Roll Deep samt Pixie Lott och Cherryl Cole, några uppmärksammade mixtapes i eget namn och 2012-års albumdebut ”About Time” med singeln ”Wonderful”, som toppade den brittiska R&B-listan.

Nu är Angel äntligen tillbaka med EP:n ”Her”. Den här gången har han Motown Records i ryggen och Pop & Oak och Swizz Beats har haft ett finger med i spelet. Inramade av de fantastiska pärlorna ”Fvxk With You” och ”Hop On” är ”Her” ett måste för alla som är svaga för snyggt kontemporär R&B.

“The new face of UK R&B” – BBC Radio One

Om biljettköp till Angel:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor