Andreas Moe

Andreas Moe
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Man kan lugnt säga att Andreas Moe haft vida svängar i sin karriär. Han hade sitt första stora genombrott 2011 då han medverkade på Aviciis världsomspännande hitsingel “Fade into Darkness” och buzzen fortsatte när han dessutom sjöng på och samskrev platinasäljande singlarna “Long Time”, “Under The Sun” och “Dance Our Tears Away” med svenska DJ:n, John de Sohn. Sedan dess har Andreas fortsatt att samarbeta med välkända DJ: s runt om i världen, såsom Tiesto och Hardwell, och tycks ha en förmåga att skriva listhits åt EDM-musiker. Drömmen är dock, och har alltid varit, att fullfölja sin egen singer/songwriter-karriär.

Det var redan i tonåren som Andreas upptäckte att han hade stor talang för att skriva låtar. Han bildade ett flertal olika band, och med en katalog av egna låtar spelade han på så gott som vartenda spelställe, bar och ungdomsgård i Stockholmsområdet. Snart därefter var han en efterfrågad låtskrivare, sångare, studiomusiker och producent.

Andreas musik bygger mycket på hans egna erfarenheter av kärlek, men man kan också finna oförutsägbara influenser i låtarna. I tidig ålder var Andreas ett entusiastisk Michael Jacksonfan, som gick vidare till att dyrka Iron Maiden och Kiss för att sedan förtrollas av Jeff Buckleys akustiska gitarrdrivna sound. Alla dessa har satt sina spår i hans musik. Det är dock ingen tvekan om att det är mycket hjärta i Andreas låtar och också det som bildar den emotionella röda tråden.

Om biljettköp till Andreas Moe:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor