Amon Amarth

Amon Amarth
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Legendariska death metal-bandet Amon Amarth har i två decennier resolut marscherat från triumf till triumf med målet att skriva in sig i rockens historieböcker. Bandet bildades i Tumba 1992 och satte omedelbart sin musikaliska kurs; melodisk metal med tydliga influenser från vikingatiden och nordisk mytologi. Med nya konceptalbumet ”Jomsviking” är Amon Amarth större och starkare än någonsin. ”Jomsviking” som släpptes tidigare i år är deras mest ambitiösa, spektakulära projekt någonsin.

Inspirerat av vikingatidens elitsoldater tas vi med på en historia om en ung man, förälskad i en kvinna som blir bortgift och försvinner ur hans liv. En olyckshändelse leder till en annan mans död och han blir tvungen att fly, bitter och oförrättad på jakt efter hämnd för sin förlorade kärlek. Musiken är således inte bara storslagen, episk heavy metal – den bär också på en närmast filmisk dramaturgi som skildrar en människas tragiska livsöde.

Om biljettköp till Amon Amarth:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor