Amon Amarth

Amon Amarth
Special Guests: Arch Enemy & Hypocrisy
Partille Arena, Göteborg | 6 december

BOKA BILJETT

Amon Amarth
Special Guests: Arch Enemy & Hypocrisy
Annexet, Stockholm | 7 december

BOKA BILJETT

Amon Amarth
Special Guests: Arch Enemy & Hypocrisy
Malmö Arena, Malmö | 11 december

BOKA BILJETT

Amon Amarth har i mer än två decennier resolut marscherat från triumf till triumf. Aktuella med nya albumet ”Berserker” växlar de upp till nästa nivå och gör sin hittills största arenaturné i Sverige. I december styr deras världsturné hemåt för tre stora konserter, i Malmö, Stockholm och Göteborg.

Amon Amarth bildades i Tumba 1992 och satte omedelbart sin musikaliska kurs; att skriva och spela melodisk metal med texter inspirerade av berättelser från vikingatiden och nordisk mytologi. Med elva studioalbum och otaliga turnéer världen över i ryggen kan de numera beskrivas som en grundsten i den internationella metalscenen. Under karriären som spänner över mer än 25 år har de gått från att harva i mörka små replokalerna i Tumba till att idag stå högst upp på internationella festivalaffischer och vara ett av metal-världens mest älskade band.

När Amon Amarth går på scen garanteras en explosiv, förtrollande show med heroiska hymner och episka sagor om kamp, kärlek, död och ära. Aktuella med nya albumet ”Berserker” återvänder de nu för inte mindre än tre konserter på svensk mark. Och med sig har de inga mindre än Arch Enemy och Hypocrisy.

ARCH ENEMY:
Med sin mix av klassisk, melodisk dödsmetal och thrash har Arch Enemy krossat allt som kommit i deras väg och etablerat sig som en av Sveriges tyngsta musikexporter. På nysläppta coversamlingen ”Covered In Blood” förvandlade de bland annat Mike Oldfields ”Shadow On the Wall” till en dystopisk käftsmäll.

HYPOCRISY:
Anförda av studiogeniet Peter Tägtgren har Hypocrisy styrt från de tidiga årens lovande dödsmetal till att bli en oefterhärmlig institution inom svensk metal. Atmosfärisk perfektion inramad av kompromisslös aggressivitet.

Om biljettköp till Amon Amarth:

Officiell biljettleverantör till dessa konserter är: Eventim (Göteborg), AXS.com (Stockholm) och Ticketmaster (Malmö).

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Partille Arena | Göteborg

  Insläpp:

  Biljettpris: 495-595 kr + avgifter

  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter
 • —Annexet | Stockholm

  Insläpp:

  Biljettpris: 595 kr + avgifter

  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter
 • —Malmö Arena | Malmö

  Insläpp:

  Biljettpris: 550-595 kr + avgifter

  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter