Amaranthe + Dragonforce

AMARANTHE + DRAGONFORCE

Special guests: Infected Rain

29 FEBRUARI: GÖTEBORG | TRÄDGÅR’N

BOKA BILJETT

Två nyskapande metalgiganter ingår turnéallians och stannar till på den svenska västkusten.

Svensk-dansk metal med inslag av electronica och brittisk power metal slår sig samman. I samlad trupp tågar Amaranthe och Dragonforce in i Sverige och upp på scenen. Två unikum med varsitt eget sound. Men också två band som delar kärleken till musikalisk äventyrslust och maffighet.

Metalgiganterna i Amaranthe har serverat en säregen tolkning av metal sedan starten 2011. En hybrid av flera av metalgenrens specifika underkategorier, med sådant som metalcore och symfonisk metal nedrört i hårdrocksgrytan. De har också välkomnat elektroniska inslag och poppigare element.

Bandets sjunde album ”The Catalyst” landar på skivdiskarna i början av nästa år. Efter det ger de sig ut på vägarna. Som om det inte vore alldeles nog så co-headlinar de turnén tillsammans med den snabbspelande metalinstitutionen Dragonforce.

Dessa britter har som sina skandinaviska kollegor berikat sin musik med elektroniska ingredienser. Och i det utformat en blixtsnabbt smattrande power metal. Eller om man nu väljer att precisera det som säg speed metal – med bitpop-nyanser. Det kvittar, ingen tänker på sådant bjäfs när detta hejdlöst snabbspelande gäng ger full maskin från scenen. En gnistrande liveshow där de bjuder till, och på sig själva, på alla sätt och vis.

Om biljettköp till Amaranthe & Dragonforce:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Trädgår'n | Göteborg

  Insläpp:

  Support: Infected Rain
  Biljettpris: 450 kr + avgifter
  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter