allusinlove

allusinlove | Bar Brooklyn, Debaser Strand, Stockholm | 29 mars
BOKA BILJETT

allusinlove håller på att avancera. Från kultstatus hemma i Leeds är siktet inställt på att ta sig an resten av världen.

Som allusondrugs började de sin resa 2012. Utifrån en hemvist inom rock och punk skapade de en avväpnande psyk-pop-grunge-fusion och väckte snabbt uppmärksamhet hos brittisk media. Samtidigt som Kerrang, NME, BBC Radio 1 och de andra började greppa vidden av vad allusondrugs höll på att skapa började bandet få ett ordentligt grepp om hemstaden Leeds.

Efter att ha turnerat sig igenom 2015-2017 – både på egen hand och som support åt bland andra Enter Shikari – tog bandet ett nytag i slutet av 2018.

Anförda av singeln ”All Good People”, som har producerats av Alan Moulder (Nine Inch Nails, The Smashing Pumpkins med flera) och Catherine Marks (Fools och The Killers), bytte de kostym till allusinlove och släppte en självbetitlad EP under det nya namnet.

EP:n ”allusinlove” firades med fyra omtumlande spelningar på Brudenell Social Club i Leeds. Nu får även resten av världen chansen att se de omstöpta favoriterna live.

Om biljettköp till allusinlove:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Tickster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Bar Brooklyn, Debaser Strand | Stockholm

    Insläpp:

    Biljettpris: 120 kr + avgifter

    Åldersgräns: 18 år vid förköp (20 år vid köp i dörren)

    Biljetter Biljetter