Alla mot alla

Alla mot alla | Avicii Arena, Stockholm | 9 december
BOKA BILJETT

CIRKATIDER
17:00 Arenan öppnar
18:45 Genomgång – var på din plats
19:00 Alla mot alla-finalen startar
23:30 Slut

9 december skriver Filip och Fredrik historia när de intar Avicii Arena för finalen av åttonde säsongen av Alla mot alla i vad som blir Sveriges första och största arena-frågesport någonsin.

400 avsnitt och över 270 timmar har bandats sedan premiäravsnittet av Alla mot alla med Filip och Fredrik sändes 2019. Sju säsonger senare och radarparets frågesportsprogram fortsätter att väcka intresse och skapa enormt engagemang.

Därför väljer nu Warner Bros.Discovery tillsammans med Filip och Fredrik att sända höstens stora säsongsfinal av Alla mot alla från Avicii Arena.

Förutom att uppleva populära moment som “Under pressure”, “Dödskalendarium” på plats kan besökarna förvänta sig att se några av Sveriges bästa artister och komiker uppträda på scen, se kära deltagaransikten från tidigare säsonger och en massa pyroteknik och tifo.

– Det kommer bli en jäkla fest med några av Sveriges bästa artister och komiker på scen. Även gamla älskvärda ansikten från tidigare säsonger kommer vara på plats för att kanske se när Olof Lundh tar sina sista andetag i livet, mitt ute på arenans catwalk i samband med att det mest dramatiska Under Pressure-segmentet i programmets historia utspelar sig, vem vill inte se det, hälsar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Kuriosa:
Underhållningssuccén Alla mot alla med Filip och Fredrik har vuxit sig till ett av discovery+ mest uppmärksammade och populära tv-program med slagna publikrekord. Programmet har sedan premiäravsnittets sändes, både belönats med och nominerats till Kristallens tv-priser.

Det är inte första gången som Filip och Fredrik bjuder in till underhållning på arenan. 2014 slog de båda publikrekord i samband med att deras podcast nådde 200 avsnitt.

Om biljettköp till Alla mot alla:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Avicii Arena | Stockholm

  Insläpp:

  Åldersgräns: 18 år

  CIRKATIDER
  17:00 Arenan öppnar
  18:45 Genomgång – var på din plats
  19:00 Alla mot alla-finalen startar
  23:30 Slut

  Evenemanget innehåller en paus på 30 minuter.

  Notera: Detta är en TV-inspelning och en del platser kan skymmas utav kameror eller annan inspelningsutrustning.

  Biljetter Biljetter