All the Luck in the World

Conan
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

All the Luck in the World är den irländska folktrion som, efter att ha tagit världen med storm med singeln ”Never” och i början av 2018 släppte de fullträffen ”A Blind Arcade”.

När låten ”Never” plockades upp till en reklamfilm fick All the Luck in the World en flygande start på karriären. ”Never” blev en storsäljare och gjorde att bandet redan hade en förväntansfull fanskara, då de inledde 2014 genom att släppa det självbetitlade debutalbumet på nyårsdagen. Albumet visade att trion var klart mycket större än ett kortlivat one-hit wonder och med det i ryggen intog de festivaler och klubbscener runt om i Europa.

Sedan dess har All the Luck in the World fokuserat på att utveckla både deras drömska och ömsinta sound samt deras träffsäkra berättande. De började tillverka egna instrument och förvandlade ett gammalt vedskjul på den irländska landsbygden till studion Haven. Där lade de grunden till den storstilade uppföljaren ”A Blind Arcade”.

Numera är All the Luck in the World Berlinbaserade. Men en sak har inte förändrats: Precis som de 2014 stod för en av årets stora utropstecken, kommer de även i år att ligga långt fram då året ska summeras.

Om biljettköp till All the Luck in the World:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor