Alexis Ffrench

ALEXIS FFRENCH

9 DECEMBER: STOCKHOLM | NYA CIRKUS

BOKA BILJETT

Den brittiske stjärnpianisten och förnyaren av den klassiska musiken kommer äntligen till Sverige. Under konserten kommer Alexis att både framföra låtar från hans kommande album ”Christmas Piano” plus alla hans älskade hits. Det blir ett lysande tillfälle att hitta den rätta stämningen inför jul.

Få har gjort lika mycket som den brittiske pianomästaren Alexis Ffrench för att överbrygga gränserna mellan klassisk musik och pop. Denne musikaliske mångsysslare rör sig fjäderlätt mellan väsensskilda genrer och får den klassiska musiken att låta som pop och pop att låta som klassisk musik.

Hans lyhördhet för både det nutida och traditionella har gjort honom till en efterfrågad kompositör inom både popmusiken som filmbranschen, och till och med modevärlden. Hans förfinade klassiska spelteknik tillsammans med en framträdande känsla för soul och popmusikens flow har gjort honom till något av ett unikum inom musikvärlden.

Alexis Ffrench räds inte heller att ta sig an de tunga och svåra livsfrågorna i sin musik. Han spelar fram livet i dess helhet – i allt från sublim melankolin till det mänskliga livshopp som aldrig tycks slockna.

Om biljettköp till Alexis Ffrench:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Ticketmaster.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Nya Cirkus | Stockholm

    Biljettpris: 375 kr + avgifter
    Åldersgräns: 13 år

    Biljetter Biljetter