Aldous Harding

Aldous Harding
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Efter den lovande, självbetitlade debuten från 2015 borde vi inte ha blivit förvånade. Men vi var ändå inte redo för den fulla kraften i uppföljaren ”Party”. ”Party”, som är den första skivan singer/songwritern Aldous Harding släpper via det legendariska skivbolaget 4AD, producerades av John Parish (PJ Harvey, Sparklehorse med flera). Tillsammans har de hittat den perfekta balansen mellan det avskalat enkla och det dramatiskt omskakande.

Då ”Party” släpptes i maj 2017 belönades den bland annat med betyget 4 av 5 i DN och hamnade på Bäst just nu-listan hos Kritiker.se. Även de internationella recensenterna föll för ”Party”. Mojo och Uncut var bara två av de magasin som under året har fått upp ögonen för Aldous Harding och hyllat henne med strålande betyg.

Hösten 2017 fick den svenska publiken chansen att se en av årets mest omtalade singer/songwriters, då Aldous Harding spelade i både Stockholm och Göteborg.

Om biljettköp till Aldous Harding:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor