Aldous Harding

Aldous Harding
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Aldous Harding fortsätter att överraska och överträffa. Då 2015 års självbetitlade debutalbum två år senare följdes upp av ”Party” gick den hyllade nya zeeländskan från att vara lovande till att bli en av de ledande inom modern singer/songwriter. ”Party” belönades bland annat med betyget 4 av 5 i DN och hamnade på Bäst just nu-listan hos Kritiker.se. Även de internationella recensenterna föll för ”Party”. Mojo och Uncut var bara två av de magasin som hyllade Aldous Harding med strålande betyg och då 2017 skulle summeras utsåg Rough Trade Shop ”Party” till Album of the year.

Nu står Harding redo att på nytt överrumpla oss – 27 april är dags för hennes tredje skiva ”Designer” och den upparrangerade singeln ”The Barrel” skvallrar om att hon har tagit ytterligare flera steg framåt. Precis som på föregångaren har Aldous samarbetat med producenten John Parish, som tidigare har jobbat med bland andra PJ Harvey och Sparklehorse. Tillsammans har de hittat den perfekta balansen mellan det avskalat enkla och det dramatiskt omskakande.

Om biljettköp till Aldous Harding:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor