Albin Lee Meldau

ALBIN LEE MELDAU

and friends
with Christian Karlsen and Gränslandet SYMFONIORKESTERN

Avicii Arena, Stockholm | 25 mars
BOKA BILJETT

Albin Lee Meldau + hans musikaliska vänner + en 65 personer stark symfoniorkester. Det kommer verkligen att bli en mycket speciell kväll då en av landets mest folkkära artister fyller Avicii Arena 25 mars.

Det var 2018 som Albin Lee Meldau fick sitt bredare genombrott via TV4:s Så mycket bättre. Då han fyra år senare återvänder till programmet har mycket förändrats. Han har varvat svenska med engelska, sett hur publiken har vuxit sig större och större, åkt på utsålda turnéer och skämt bort oss med ett pärlband av fantastiska låtar. ”Josefine”, ”Forget About Us”, ”På riktigt” – höjdpunkterna är många. Då Albin nu är aktuell med nytt material på svenska passar han på att bjuda in till en oförglömlig kväll i Avicii Arena.

Under ledning av dirigent Christian Karlsen kommer Albin Lee Meldau att spela tillsammans med Gränslandet SYMFONIORKESTERN. Den 65 personer starka orkestern kommer att klä Albins känslosamma låtar i en ny skrud och vi får chansen att upptäcka andra sidor av hans älskade låtskatt. För de nya orkesterversionerna står en av Sveriges främsta tonsättare – Benjamin Staern. Dessutom har Albin bjudit in en rad vänner som kommer att gästa honom på scen.

De två senaste somrarna har Albin Lee Meldau rest landet runt och sålt ut konsert efter konsert. Nu är det dags för fansen runt om i Sverige att komma till honom. Lördagen den 25 mars tar han, tillsammans med sina vänner och Gränslandet SYMFONIORKESTERN under ledning av dirigenten Christian Karlsen, över Avicii Arena.

Men innan dess kommer vi också få njuta av ny musik från hans medverkan i årets säsong av Så mycket bättre. Första avsnittet sänds på lördag 22 oktober och där bjuder Albin på en mycket personlig och känslig tolkning.

Om biljettköp till Albin Lee Meldau:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är AXS.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Avicii Arena | Stockholm

  Insläpp:

  Albin Lee Meldau
  and friends
  with Christian Karlsen and Gränslandet Symfoniorkestern

  Biljettpris: Från 395 kr + avgifter
  Åldersgräns: 13 år

  Biljetter Biljetter