Acid Arab

Acid Arab (live)

+ Dj’s:
Nima Khak – Special Persian Disco Set
Miss E & Jan Vall

18 MARS: STOCKHOLM | SLAKTKYRKAN

BOKA BILJETT

Med ny musik i ryggen kommer Acid Arab till Stockholm med sin tunga liveshow. Uppbackade av Nima Khak samt Miss E & Jan Vall fixar de en suverän klubbkväll på Slaktkyrkan.

För 10 år sedan i det transkulturella Paris växte det fransk-algeriska kollektivet Acid Arab fram bestående av Guido Minisky, Hervé Carvalho, Pierrot Casanova, Nicolas Borne och Kenzi Bourras. Deras koncept är att skapa ett space för den arabiska kulturen inom den moderna elektroniska musikens värld. Det gör Acid Arab genom att samarbeta med olika artister och konstant upptäcka nya aspekter av den mellanöstiska kulturen, som de sedan överför till deras elektroniska sound. Du måste höra det för att förstå!

Sedan releasen av debutalbumet ”Musique de France” 2016 har Acid Arab turnerat världen över. De blev nominerade till franska Victoire de la Musique och till Gilles Peterson’s Worldwide Awards – medans deras album klättrade på listorna. 2019 släpptes albumet ”Jdid”, som bland annat innehåller hiten ”Electrique Yarghol”. Nu är de aktuella med deras tredje album.

Gör dig redo att ”hafla” till ett det unika sound som Acid Arab skapar. Vi ses på Slaktkyrkan!

Om biljettköp till Acid Arab:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

 • —Slaktkyrkan | Stockholm

  Insläpp:

  Dj’s:
  Nima Khak – Special Persian Disco Set
  Miss E & Jan Vall

  Åldersgräns: 18 år

  Biljetter Biljetter