Rapsensationen Masked Wolf kommer till Stockholm

Biljetter

What you know about rollin’ down in the deep? Om dagarna pendlar Harry Michael till ett vanligt jobb precis som oss andra, men i samma ögonblick som han går in i studion förändras allt… Superhiten ”Astronaut In The Ocean” ägde 2021 och det är med stor stolthet vi presenterar att Sidney-rapparen Masked Wolf nu kommer till Sverige. 31 maj spelar han på Fryshuset i Stockholm.

 

Som så många andra hade Harry en tuff uppväxt som ensambarn med skilda föräldrar. Därför sökte han något som kunde hjälpa honom att uttrycka allt han bar inom sig. Det var då han hittade musiken och började skriva sina egna låtar. 2018 släpptes debuten ”Speed Racer”, som fick stor uppmärksamhet hemma i Australien. Men det dröjde till 2021 innan karriären verkligen tog fart. Och anledningen stavas så klart ”Astronaut In The Ocean”.

 

”Astronaut In The Ocean” är en superhit. Över 1 miljard streams på Spotify! Multiplatinum. Topp tio i USA, Europa och Australien. Ett anthem. Den tog Harry från den nationella scenen till att spela inför tusentals fans världen över. Nu är han aktuell med den nya singel ”The Story”.

 

Nu kallar Masked Wolf på Sveriges eget Wolfpack, för att tillsammans skapa en oförglömlig kväll som ska höras hela vägen till The Land Down Under!


Tillbaka