Den norska popsensationen kommer hit

Biljetter

Ramón är 23-åringen som har fått våra kära grannar i väst på fall. Nu är det dags även för oss att upptäcka Norges nya popsensation. 25 januari kommer Ramón till Stockholm för en exklusiv klubbspelning på Bar Brooklyn.

 

Efter tre EP:s och en rad imponerande konserter gick Ramón rakt in som etta på den norska albumlistan, då han nyligen fullängdsdebuterade. De ärliga och sårbara texterna om otrygghet, sorg, sökande, kärlek och ensamhet är lätta att ta till sig. Samtidigt har Ski-gutten blivit älskad av fans och följare för hans lågmälda humorvideos och självironiska skämt på sociala medier. Kombinationen av det skämtsamma och allvarliga är lika sällsynt som det är sympatiskt – Ramón är en lättillgänglig popstjärna som det är enkelt att känna igen sig i.

 

Då Ramón i februari 2022 släppte låten ”ok jeg lover” slog den nytt norskt rekord med över 600 000 streams under det första dygnet. Och fastän han på kort tid har avancerat till allt större scener, säljer han numera omgående ut de flesta av sina konserter på hemmaplan.

 

25 januari har vi lyxen att få se en av Norges absolut hetaste artister på en intim klubb. Den chansen bör du ta, för nästa gång Ramón kommer till Sverige blir det till en betydligt större scen.


Tillbaka