Ron Pope till Göteborg och Stockholm

Biljetter

Den hyllade singer/songwritern kommer till Sverige för två spelningar. Den 23 april ser vi honom på Pustervik i Göteborg och den 25 april på Södra Teatern i Stockholm. Biljetterna släpps den 27 september kl 10:00.

 

Ron Pope har alltid gått sin egen väg. Från och med 2008-års solodebutalbum ”Daylight” har den idag New York-baserade singer/songwritern konsekvent valt att stå lite utanför. Trots de enorma framgångarna har han ändå valt att ge ut sin musik på egen hand. Han har inte hoppat på några trender eller plagierat sina egna framgångar i försök att skapa nya publikfavoriter. Och det är just därför hans hängivna fanskara älskar honom.

 

Så här i efterhand kan framgångarna med bland annat den monumentala singeln ”A Drop In The Ocean” och de fans som andaktsfullt fyller Ron Popes konserter runt om i världen kännas som en självklarhet. Men det som idag framstår som en given, ögonblicklig succé var resultatet av tio års hårt slit för att nå den status och det oberoende som Ron Pope åtnjuter idag.

 

Just nu arbetar Ron Pope på albumet ”Bone Structure”, som planeras att släppas under 2020. Han har testat många infallsvinklar för att hitta rätt på albumet. Faktum är att han var så gott som färdig när han valde att slänga allt och börja om. Även om ”Bone Structure” inte skulle ha släppts när konserterna på Pustervik och Södra Teatern äger rum så vågar vi nästan lova att han kommer att blanda in några nya låtar bland de gamla favoriterna.


Tillbaka