Diskopunk till Slaktkyrkan

Biljetter

Put on those dancing shoes, Diskopunk ställer till med fest på Slaktkyrkan! Fredagen 22 november spelar livefavoriterna i Stockholm. Biljetterna släpps idag, kl 10.00 4 september via Eventim.

 

Diskokulan fortsätter att spinna snabbare och snabbare. Allt det som Diskopunk hade byggt upp sedan 2016 års debut kulminerade i januari, då deras självbetitlade EP släpptes. Anförd av det träffsäkra lokomotivet ”Soaked” var EP:n ytterligare en formtopp från ett av landets mest mytomspunna band. Under 2019 har de dessutom släppt flera lysande svängiga singlar, men alla vi som kan vår Diskopunk vet att deras skoningslösa käftsmällsdisco aldrig gör sig bättre än då de intar scenen.

 

Under deras supportvända åt Mando Diao 2017 tvingade de huvudakten att slita hårt varje kväll för att inte bli överglänsta av sina energiskt upproriska skit-under-naglarna-kusiner. Det spelar liksom ingen roll, oavsett om det är en festivalscen, findukad salong eller hedonistisk svartklubb som gäller för stunden kan du alltid räkna med att Diskopunk kommer att vända upp och ner på allt med sin befriande kaxighet.

 

Själva beskriver de sitt sound som ett dekigt ABBA, grandiosa och ackorddrivna poplåtar upptrissade med post-punk-element – vrålande distade synthar, gitarr-riff och en jävla massa percussion. Vi nöjer oss med att kalla det för Diskopunk.


Tillbaka