Se singer/songwriter-favoriten Harrison Storm i Stockholm

Biljetter

I måndags charmade Harrison Storm publiken i Stockholm, då han öppnade för Ziggy Alberts på ett utsålt Kägelbanan. Nu är det klart att han återvänder till Stockholm. I höst gör Harrison Storm sin hittills största Europaturné på egen hand och 19 oktober spelar han på Bar Brooklyn.

 

Harrison Storms varma och innerliga låtar har under de senaste åren omfamnats av miljontals lyssnare och titelspåret från hans egenutgivna debut-EP ”Sense of Home” har blivit en stor publikfavorit. ”Sense of Home” fick även skivbolagen att upptäcka den talangfulla singer/songwritern från Mornington Peninsula, Australien.

 

Med större muskler i ryggen gick han snabbt från att vara lokalt omtalad till att bubbla på den internationella singer/songwriter-scenen. Men även om hans låtar numera hörs i stora tv-serier och spelas runtom i världen har Harrisons musikaliska grund inte förändrats. Med influenser från Jeff Buckley samt Angus & Julia Stone spinner han fortfarande fram samma atmosfäriska och snyggt sparsmakade alster, som placerar honom i närheten av Matt Corby och Ben Howard.

 

Live har Harrison under det senaste året varvat egna spelningar med att turnera tillsammans med storheter som Ziggy Alberts, Snow Patrol, Gregory Alan Isakov och SYML. Nu följer Harrison Storm upp sitt senaste släpp – den helgjutna EP:n ”Run” – med sin hittills mest omfattande Europaturné på egen hand.


Tillbaka