Aldous Harding till Stockholm med ny skiva

Biljetter

27 april släpps Aldous Hardings tredje skiva ”Designer”. Därefter väntar en sommar fylld av stora festivaler som Primavera Sound och Best Kept Secret innan hon i höst kommer till Stockholm för en klubbspelning på Fasching 23 november. Biljetterna till konserten släpps på fredag kl 09:00 via Tickster.com.

 

Aldous Harding fortsätter att överraska och överträffa. Då 2015 års självbetitlade debutalbum två år senare följdes upp av ”Party” gick den hyllade nya zeeländskan från att vara lovande till att bli en av de ledande inom modern singer/songwriter. ”Party” belönades bland annat med betyget 4 av 5 i DN och hamnade på Bäst just nu-listan hos Kritiker.se. Även de internationella recensenterna föll för ”Party”. Mojo och Uncut var bara två av de magasin som hyllade Aldous Harding med strålande betyg och då 2017 skulle summeras utsåg Rough Trade Shop ”Party” till Album of the year.

 

Nu står Harding redo att på nytt överrumpla oss. 27 april släpps hennes tredje skiva ”Designer” och den upparrangerade singeln ”The Barrel” skvallrar om att hon har tagit ytterligare flera steg framåt. Precis som på föregångaren har Aldous samarbetat med producenten John Parish, som tidigare har jobbat med bland andra PJ Harvey och Sparklehorse. Tillsammans har de hittat den perfekta balansen mellan det avskalat enkla och det dramatiskt omskakande.

 

Efter en sommar med stora festivaler som Primavera Sound och Best Kept Secret kommer Aldous Harding till Stockholm 23 november.


Tillbaka