Fantastiske James TW kommer till Stockholm!

Biljetter

6 april kommer den populäre singer/songwritern James TW till Stockholm för en konsert på Klubben. Och i ryggen har han den helt nysläppta singeln ”You & Me”. Biljetterna till spelningen släpps fredag 25 januari kl 11:00 via Eventim.se.

 

James TW är britten, som efter att ha upptäckts av Shawn Mendes, blev en av de yngsta artisterna någonsin på ikoniska Island Records. Där har han, sen succén med ”When You Love Someone” 2016, fortsatt att strö starka singlar omkring sig. Förra året blev ”Say Love” en stor favorit och 2019 inledde James med fina ”You & Me”, som släpptes förra veckan.

 

Inspirationen spänner hela vägen från legendaren B.B. King till Ed Sheeran. Resultatet av den mixen blir blues-popiga höjdpunkter, där både melodi och James TW:s snyggt souliga röst sticker ut.

 

Med en ung röst, ett moget anslag och oförklädda teman som talar till alla, är James TW en artist som bara måste upplevas live. Tidigare har han intagit några av Sveriges största scener – på Bråvalla Festival och i Ericsson Globe tillsammans med Shawn Mendes – den här gången kan du se honom i en intimare inramning: På Klubben i Stockholm 6 april.


Tillbaka