Danska Lydmor spelar i Stockholm 13 november

Biljetter

Förra hösten kunde den svenska publiken uppleva den energiska urladdningen Lydmor, då hon öppnade för Mew under deras tre Sverigespelningar. Nu återvänder hon till Stockholm. 13 november spelar Lydmor på Obaren.

 

Lydmor är en sann multitalang. Hon är den danska producenten, låtskrivaren, sångerskan och artisten som håller på att etablera sig som ett av det allra mest spännande namnen på den alternativa electropopscenen. Efter att ha släppt två album på hemmaplan kommer hennes största och mest ambitiösa projekt hittills – skivan ”I Told You I’d Tell Them Our Story” – att lanseras internationellt.

 

Singlarna ”Money Towers” och ”Killing Time” har trissat upp förväntningarna inför släppet av Lydmors tredje album. Men oavsett hur bra hon är i strömmat format är det live som vidden av hennes artisteri kommer till sin rätt. Då låtarna, det visuella, den enorma energin och den excentriska personligheten får utlopp på scen är det svårt att inte imponeras av Lydmor.

 

Efter en sommar med festivaler som Roskilde och NorthSide på agendan kommer Lydmor i höst till Stockholm för en klubbspelning.


Tillbaka