Brittiska stjärnskottet Laurel till Sverige

Biljetter

Senast vi såg brittiska Laurel i Stockholm var då hon gjorde en fantastisk spelning innan Oh Wonder klev på Debaser Strands scen i höstas. Med det efterlängtade debutalbumet ”DOGVIOLET” i ryggen återvänder Laurel till Stockholm för en egen konsert 12 oktober. Biljetterna till spelningen på Bar Brooklyn släpps imorgon kl 10:00 via Tickster.com.

 

Laurel är en av Englands just nu snabbast klättrande popartister och i augusti släpps hennes debutalbum ”DOGVIOLET”. Efter att ha uppmärksammats av bland andra The Guardian, I-D Magazine och radioikonen Zane Lowe trissades förväntningarna på fullängdsdebuten upp ytterligare när singeln ”Lovesick” släpptes. Den hookiga gitarrslingan i kombination med Laurels lysande röst och den luftiga kören gjorde ”Lovesick” till en omedelbar favorit bland dem som redan upptäckt hennes genialitet.

 

Det som inleddes med EP:n ”Holy Water” 2014 har successivt byggts upp via ytterligare singlar och släpp. Längs vägen har Laurel blivit en mångmiljonstreamad stjärna på uppgång. Redan då hon albumdebuterar står hon på tröskeln till de riktigt stora scenerna och det här kan mycket väl bli sista gången vi får se henne på en liten klubb i Stockholm.


Tillbaka