Warpaint är den sista ingrediensen – nu är GARDEN fulländat

Biljetter

Den sjätte juni startar sommaren på allvar i vackra Trädgårdsföreningen. Under den första upplagan av GARDEN kommer den grönskande parken att sjuda av musik, mat och fest, och nu har den sista pusselbiten fallit på plats – Warpaint kommer till Göteborgs nya musikfest. Det blir bandets första Sverigespelning på länge, eftersom de tvingades ställa in sina utsålda konserter i Stockholm och Göteborg hösten 2014. I och med bokningen av Warpaint har GARDEN blivit fulländat.

 

– GARDEN är vår version av den perfekta sommardagen: Musik, mat och vänner i en skönt avslappnad miljö. Och på den perfekta sommardagen vill vi definitivt ha en ordentlig dos Warpaint. Har du inte haft chansen att se dem tidigare så kommer du att bli helt överrumplad. Warpaint är verkligen ett fantastiskt liveband, berättar Kajsa Apelqvist, head of public relations på arrangören FKP Scorpio Sverige.

 

Los Angeles-bandet Warpaint jämfördes med bland annat The Cure och Cocteau Twins då de albumdebuterade 2010. På den självbetitlade uppföljaren var anslaget mer dreampoppigt, medan deras senaste album – “Heads Up” från 2016 – hade ett klart dansantare anslag. Men trots att de har varit i konstant musikalisk rörelse har en sak aldrig förändrats, då Warpaint går ut på scen är det få som slår dem.

 

GARDEN
The National | Future Islands | Warpaint | Cigarettes After Sex | Good Harvest
Datum: 6 juni
Plats: Trädgårdsföreningen, Göteborg
Biljetter: Säljs via Eventim.se


Tillbaka