Ivan Ave

Ivan Ave

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Ivan Ave är undantaget. Norska MC:s som rappar på engelska och gör ett tydligt avtryck på den internationella hiphopens undergroundscen hör inte till vanligheterna. Men Eivind Øygarden – aka Ivan Ave – har nått dit. Nu återvänder han till Sverige!

Ursprungligen från Telemark i Norge — ett område mer känt för friluftsliv, litteratur och folkmusik än rap — hittade Ivan ändå sina första musikreferenser i systrarnas CD-samling, där han botaniserade i The Fugees, Janet Jackson och Raphael Saadiq. Via Stavanger och New York upptäckte han hiphopen, 70-talsjazzen, soulen och samplingskonsten.

Efter ett decennium av världsomspännande turnéer och uppmärksammade releaser är Ivan Ave nu aktuell med sitt fjärde soloalbum. Det heter ”All Season Gear” och ger en inblick i vad han och hans vänner gått igenom de senaste åren. På skivan har Ivan Ave samarbetat med producenterna Sasac, Mndsgn, Like och DJ Harrison.

Om biljettköp till Ivan Ave:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor