Laleh

LALEH

INGEN INPLANERAD KONSERT

KOLLA IN VÅRA ÖVRIGA KONSERTER

Lalehs sommarturné avslutas i barndomsstaden Göteborg på anrika Ullevi där hon i somras gjorde en exklusiv hyllad spelning. I sommar kommer hon tillsammans med sin orkester även att spela i Stockholm, detta blir artistens första spelning i huvudstaden på 4 år! Konserterna i Stockholm och Göteborg blir den perfekta finalen på sommaren innan det är dags att gå tillbaka till jobbet, skolan eller studierna. Sittande publik, ingen åldersgräns – det blir en fantastisk upplevelse för såväl unga som gamla fans.

Det var längesedan artisten var ute på vägarna, för fyra år sen planerades turnén att äga rum men ställdes in på grund av pandemin, men nu är det alltså äntligen dags! Laleh är en av Sveriges mest älskade artister med hundratals låtar i bagaget, med moderna klassiker som ”Goliat”, ”En stund på jorden”, ”Bara få va mig själv”, ”Some die young”, ”Live tomorrow”, ”Det kommer bli bra”, ”Vårens första dag” och ”Vinterland” har hon varit med och format vårat musiklandskap dom senaste 17 åren.

– Jag och hela min turnéfamilj, crew och band, har alla längtat efter publiken och vägarna, vi är så otroligt tacksamma över att vi har en hel turné att förbereda och se fram emot, det kommer bli bra!

I mars 2022 släppte Laleh det kritikerrosade albumet “Vatten” med låtar som “Minnet av ett hav”, “Socker och vatten” och “Leopard” som spelats flitigt hos Sveriges Radio sen dess. Albumets första singel ”Det Kommer Bli Bra” är redan trefaldigt belönad platina.

Just nu är hon aktuell med nya singeln “Vi är på riktigt” som släpptes 30 september, en duett med Darin. Med avstamp på Ullevi i somras där han gästade Laleh på låten ”Bara få va mig själv” tog de steget till att tillsammans skriva och släppa nya låten ”Vi är på riktigt”. Låten som handlar om framtidstro och om att komma ihåg vad som är på riktigt i en värld där så mycket känns som på låtsas.

Om biljettköp till Laleh:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor