SQÜRL

SQÜRL

INGA INPLANERADE KONSERTER

KOLLA IN VÅR EVENEMANGSKALENDER

SQÜRL kommer till Stockholm för att bjuda på en mäktig och annorlunda upplevelse. Till fyra handplockade filmer av legendaren Man Ray kommer de att framföra egna kompositioner. Det kommer att bli en unik kväll, som verkligen inte bör missas.

SQÜRL är det marginaliserade rockbandet från New York, som gillar stora trummor och distade gitarrer, analoga inspelningar, loopar, sorgsna countrylåtar, stoner, skruvad hiphop och imaginära filmteman.

Allting började 2009 när regissören Jim Jarmusch (”Broken Flowers”, ”Stranger Than Paradise” med flera) och Carter Logan började samarbeta med producenten Shane Stoneback på filmmusiken till ”The Limits of Control”. Trion fortsatte att spela in nytt material, samtidigt som de utforskade den amerikanska countryns bakgårdar, noiserock och psychedelia.

Numera består SQÜRL av Jim Jarmusch och Carter Logan. Då de nu kommer till Stockholm är det med en specialkonsert, där de framför musik till Man Rays fyra filmer ”L’Etoile De Mer”, ”Emak Bakia”, ”Retour a la Raison”, ”Les Mysteres Du Chateau Du De”.

Om Man Ray:

Legendarisk fotograf, målare och filmskapare. Han spelade en stor roll inom de dadaistiska och surrealistiska rörelserna. Man Ray räknas som en av 1900-talets allra mångsidigaste och innovativa konstnärer. Han föddes i Philadelphia 1890, men spenderade en stor del av sitt verksamma liv i Paris.

Om biljettköp till SQÜRL:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor