The Beach Boys

The Beach Boys
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

SOMMARKVÄLL MED… är en helt ny konsertserie som kommer bjuda på några av sommarens bästa konserter i den tveklöst vackraste inramningen Stockholm har att erbjuda. Välkommen till en panoramavy över Sommarstockholm, god mat och dryck och ett gäng helt fantastiska artister på Sollidenscenen.

Med mer än ett halvt sekel bakom sig ligger The Beach Boys musikfans världen över precis lika varmt om hjärtat som när ”Surfin” toppade hitlistorna. Synonyma med Kalifornien, surf och good times har de amerikanska ikonerna skrivit in sig själva i historieböckerna och the Music Hall of Fame som ett av samtidens allra största popband. “Surfin’ USA”, “I Get Around”, “California Girls”, “Barbara Ann”, “Good Vibrations” och “Wouldn’t It Be Nice” är bara ett axplock av legendarernas enorma musikkatalog.

The Beach Boys består idag av låtskrivaren och frontmannen Mike Love tillsammans med Bruce Johnston, Scott Totten, Brian Eichenberger, Christian Love, Tim Bonhomme, John Cowsill, Keith Hubacher och Randy Leago.

Om biljettköp till The Beach Boys:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor