Z.E

Z.E
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Z.E har tagit över hiphop-Sverige de senaste tre åren. Efter en fullspäckad sommar 2019 med spelningar på Sveriges största festivaler, som bland annat Smash x Stadion och Storsjöyran, är han redo igen.

2019 var en enda stor succé för Z.E. Efter en kanonstart med priser på Grammis och P3 Guld avtäcktes albumet ”Mer Än Rap”, som var en hitmaskin. Där hittar vi bland annat ”74 Bars”, som är en av 2019 års mest streamade låtar i Sverige.

Med över 600 000 lyssningar per månad (bara på Spotify) och nya oväntade låtsläpp med jämna mellanrum är det klart att Z.E och hans Team Platina är här för att stanna.

– Efter sommarturnén valde vi att ta ett uppehåll från liveshower – just för att fokusera och prioritera några få men exklusiva shower och även värdesätta vår exklusivitet. Nu kör vi igen med ”Inget du sett tour”! Häng med!, säger Team Platina.

Om biljettköp till Z.E:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor