Seven Worlds One Planet – Live in Concert

Seven Worlds One Planet – Live in Concert | Avicii Arena, Stockholm | 6 mars 2022

Presentatör på plats: Martin Emtenäs

INSTÄLLT

INSTÄLLD KONSERT:

Som en följd av coronapandemin blev den inplanerade konserten på Avicii Arena 6 mars inställd. Redan köpta biljetter återbetalas och alla biljettköpare har fått mer info via mail.

Seven Worlds One Planet – Live in Concert bygger på de mest häpnadsväckande scenerna från BBCs helt nya naturhistoriska dokumentärserie. Till dessa framförs Hans Zimmers och Jacob Sheas storslagna soundtrack live av Prags filharmoniska orkester.

Efter succéshowerna Planet Earth II – Live in Concert och Blue Planet II – Live in Concert får vi nu uppleva naturen genom historien i den nya dokumentärserien Seven Worlds, One Planet. Föreställningen kommer att ta konsertbesökarna på en episk resa i tiden till då otroliga krafter slet isär jordskorpan och skapade de sju kontinenterna – var och en med sitt eget distinkta klimat, topografi och unika fauna och flora. Precis som de tidigare BBC-produktionerna innehåller showen fantastiska scener som förflyttar oss över kontinenter och ger oss en unik inblick i de mirakel som hela tiden sker runt omkring oss.

Showen bjuder på en upptäcktsresa till alla världens kontinenter, som alla bär på sin egen historia. Från de färgglada paradisen i Sydamerika till de oändliga vidderna i Asien, från isvärldarna i Antarktis till Afrikas värme, från Nordamerika via Australien till Europa. Vi kommer bjudas på spektakulära landskap, en fascinerande djurvärld och oväntade berättelser. Allt ackompanjerat live av Prags filharmoniska orkester.

Om biljettköp till Seven Worlds One Planet – Live in Concert:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor