Bedouine

Bedouine
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Bedouine har ett sällsynt behagligt och fängslande sound. 60-talets folkmusik möter 70-talets country-funk. Allt toppat med ett stänk av bossanova. Hos henne möts fjäderlätt plockande på gitarren, en förtrollande röst och knivskarpa texter.
 
Azniv Korkejians berättar att artistnamnet bottnar i hennes liv som något av en kringflyttande nomad. Född i Aleppo i Syrien och uppvuxen i Saudiarabien. Efter att hennes familj vann ett Green Card-lotteri bar flyttlasset vidare mot USA. Hon har kallat städer som Boston, Houston, Los Angeles, Kentucky och Austin för sitt hem.

Som artist har Bedouine kuskat världen runt både ensam och tillsammans med artister som Kevin Morby, Father John Misty och Michael Kiwanuka. Med sin countrydoftande folkmusik förtrollar den syrisk-amerikanska singer/songwritern Bedouine varje publik hon ställer sig framför.

Om biljettköp till Bedouine:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor