Efterklang

Efterklang
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Efterklang har alltid gått sin egen väg. Från deras tidiga, mer elektoniskt drivna postrock till senare fältinspelningar bland sönderfallande byggnader i närheten av Nordpolen har de danska ljudäventyrarna alltid genomsyrats av en gränslös entusiasm.

2019 släppte Efterklang sitt femte album ”Altid Sammen”, som dessutom var första gången de jobbade på sitt modersmål. Det blev startskottet på en lång, utsåld turné som tog dem över merparten av Europa. Sen kom pandemin.

Nu är bandet, som består av barndomsvännerna Mads Brauer, Casper Clausen och Rasmus Stolberg, aktuella med en ny skiva, som släpps senare under 2021. Därmed är det även på nytt dags att uppleva bandet i dess bästa element – live.

Med den nya skivan i ryggen åkte Efterklang ut på en sex månader lång turné och skämde bort de Svenska fansen med inte mindre än tre spelningar i oktober 2021!

Om biljettköp till Efterklang:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor