Monolord

Monolord
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Monolord är Göteborgstrion som leder den nya vågen av svensk doom metal. Sedan 2014 års debut ”Empress Rising” har allting gått fort. Med låtar som träffar lika hårt som ett förödande blixtnedslag har de byggt upp en internationell fanbase. Längs vägen har de kommit att hyllas som ”the Nirvana of doom”.

I centrum för allt Monolord gör står riffet – det tunga, malande riffet som omsluter allt som kommer i sin väg. På deras tredje album ”Rust” från 2017 tog de just sina urstarka riff och pumpade upp dem ännu mer.

Kryddade med den fuzziga yta som blivit en del av deras signum överträffade de sex låtarna alla högt ställda förväntningar. Från introt till ”Where Death Meets the Sea” till det avslutade, 15 minuter långa eposet ”At Niceae” levererade Monolord på topp och stärkte samtidigt sin ställning på doomscenen ytterligare.

Om biljettköp till Monolord:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor