Corrosion Of Conformity

Corrosion Of Conformity
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Corrosion Of Conformity har haft en rad glänsande uppställningar sedan debuten 1984. Men ingen har träffat så hårt som då Pepper Keenan har stått bakom micken.

Då ryktet om att Pepper Keenan efter nära ett decennium skulle återförenas med sina gamla kollegor i Corrosion Of Conformity började det puttra ordentligt på rockscenen. Från början var det tänkt att de bara skulle göra en handfull spelningar ihop, men nytändningen resulterade i ett års turnerande. Och 2018 kulminerade allt då den klassiska sättningen avtäckte den nya skivan ”No Cross No Crown”.

Som om tiden stått still tog skivan vid där 2005 års fullträff ”In The Arms Of God” lämnade oss. Plötsligt hade fansen fått nya favoriter som ”The Luddite” och ”Forgive Me” att placera sida vid sida med ”Albatross”, ”Redemption City” och alla de andra.

Med ett nytt kapitel i katalogen är det dags för Corrosion Of Conformity att återigen inta vägarna och bevisa att helgjuten sydstatsrock fortfarande knäcker det mesta som kan placeras på en scen.

Om biljettköp till Corrosion Of Conformity:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta. Läs mer om våra biljettvillkor