Picture This

Picture This

Support: Sam Fischer

16 OKTOBER: STOCKHOLM | DEBASER

BOKA BILJETT

Senast det begav sig såg vi Picture This under en fantastiskt fin kväll tillsammans med artistkollegan Tom Gregory. Då de irländska favoriterna nu återvänder till Sverige gör de det med låtordningen fylld av nya juveler!

Picture This seglade snabbt upp som en av de mest lovande folkpopakterna. De suveräna singlarna ”Addicted To You” och ”Take My Hand” tog världen med storm och förvandlade duon till storstjärnor hemma på Irland. Då de återvände med sitt andra album ”MDRN LV” hade duon förvandlats till en kvartett. Samtidigt hade deras sound utvecklats. Picture This hade gått från det pastoralt, folkinspirerade och ofta akustiska till ett band som levererar storslagna pop-anthems, som gjorda för rungande allsång.

Efter en tre år lång väntan är Picture This äntligen återigen aktuella med en ny skiva. Det första smakprovet – singeln ”Act of Innocence” – stakade ut vägen för det efterlängtade albumet ”Parked Car Conversations”. Med det i ryggen tar Picture This ännu en gång publiken i Stockholm med storm.

Om biljettköp till Picture This:

Officiell biljettleverantör till denna konsert är Eventim.

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor

  • —Debaser | Stockholm

    Insläpp:

    Support: Sam Fischer
    Biljettpris: 225 kr + avgifter
    Åldersgräns: 18 år (13 med målsmans sällskap)

    Biljetter Biljetter