Baby In Vain

Kyuss, Sleater-Kinney, Babes in Toyland, Queens of the Stone Age – både referenserna och lovorden har haglat kring den danska trion Baby In Vain. Efter en rad hyllade singlar släppte de i augusti debutskivan ”More Nothing” och nu kommer de till Sverige för två spelningar – 25 januari spelar de på Bar Brooklyn i Stockholm och kvällen efter på Oceanen i Göteborg.

Trots att de bara är i 20-årsåldern har Baby In Vain redan hunnit med mer än vad de flesta rockband lyckas åstadkomma på en hel karriär. De har hyllats och hypats. Turnerat och spottat ur sig en hel rad suveräna singlar. Sonic Youth-hjälten Thurston Moore är bara en av de profiler som älskar Köpenhamnstrions nedstämda grunge/sludge/stoner-mix. Bandet har även handplockats av The Kills som supportakt under två turnéer.

I augusti släppte Baby In Vain debutalbumet ”More Nothing” och med det i ryggen kommer de nu till Sverige.

Om biljettköp till Baby In Vain:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor