Ed Sheeran

Ed Sheeran
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Ed Sheeran förgyllde en strålande sommar 2018 med tre utsålda, oförglömliga konserter i Sverige – två på Ullevi och en på Friends Arena. Nu återvänder han!

Divide Tour, som pågick mellan 2017 och 2019, slog alla rekord. Kväll efter kväll fyllde Sheeran arenor runtom i världen med lyriska fans och det blev den största turné som någonsin hade genomförts. Inför + – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour) har Ed skapat en helt ny, unik upplevelse. Med nya favoritlåtar och en helt ny produktion i bagaget kommer han att uppträda på en rund scen omringad av fans, som kommer ännu närmare idolen än på den förra turnén.

Oavsett om du har sett Ed Sheeran live tidigare eller inte får du bara inte missa honom på Ullevi 2022. Räkna med nya hits och gamla favoriter, allsång och glädje, kärlek och värme. Kanske blir det rentav en och annan tår. 2022 skapar vi nya minnen för livet!

Om biljettköp till Ed Sheeran:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor