Killing Joke

Killing Joke
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

När det brittiska bandet bildades 1978 i London kunde knappast någon vänta sig vad som komma skulle; framtida giganter så som Metallica, Nine Inch Nails och Soundgarden har alla angett Killing Joke som en stor influens för deras musik. Under åren har många medlemmar kommit och gått, men nu är original-lineupen – förstärkta av Reza Udhin på keyboards – tillbaka för att visa var skåpet skall stå.

Med ett rykte som ett av rockens mest ikoniska, influerande och nyskapande band har Killing Joke under sin långa karriär gått från klarhet till klarhet. Bandet har alltid haft en “inget skitsnack”-attityd, som inte minst syns i deras texter som uppmanar vem som än lyssnar att tänka själv och inte nöja sig med den lott man blivit tilldelad i livet.

Redan från början var Killing Joke motvilliga till att sorteras in i ett fack; istället blandade de samman olika genrer för att skapa något helt nytt och tidlöst. Med ena foten i den brittiska punken och den andra i det nya tyska elektroniska soundet skapade de ett motgift mot åttiotalets annalkande glättighet.

Om biljettköp till Killing Joke:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor