Digable Planets

Digable Planets
INGA PLANERADE KONSERTER
Kolla in våra konserttips

Trots att Digable Planets inte var först med att skapa en fusion av jazz och hiphop personifierar de och deras avspända sound jazzhipstern bättre än någon annan. Trio bildades i början av 90-talet och deras debutplatta ”Reachin’ (A New Refutation of Time and Space)” har kommit att bli en kultklassiker med samples från legender som Art Blakey, Sonny Rollins och Curtis Mayfield. Deras ”Rebirth of Slick (Cool Like Dat)” kammade hem en Grammy för Best Rap Performance, och tillsammans med uppföljaren ”Blowout Comb” har Digable Planets satt permanenta avtryck i hiphophistorien.

Nu, sisådär 25 år efter att allt började, har Mary Ann ”Ladybug Mecca” Vieira, Craig ”Doodlebug” Irving och Ishmael ”Butterfly” Butler återförenats för att åter ge sig ut på vägarna.

Om biljettköp till Digable Planets:

Vi rekommenderar alltid alla att köpa biljetter via de officiella biljettåterförsäljarna. Det är det enda sättet att garantera att biljetterna du köper är äkta. Då slipper du även betala ett onödigt högt pris.

Biljettlänkarna på vår sida leder alltid till en officiell återförsäljare. I vissa fall säljer även konsertarenan biljetter via sin hemsida.

Om du köper biljett i andra hand kan vi som arrangör inte i förväg kontrollera att din biljett är äkta.

Läs mer om våra biljettvillkor